Top

Aangenaam Samplers

Aangenaam Klassiek 2017 (zonder kadokaart)
Aangenaam Klassiek 2017 (zonder kadokaart)

Aangezien de actie is afgelopen, wordt deze sampler geleverd zonder 5,00 euro kadokaart

Aangenaam Klassiek Geschenk van celliste Harriet Krijgh bij Aangenaam Klassiek 2017
In deze 2-cd-box vindt u een aantrekkelijke selectie aan klassieke albums, die dit najaar verkrijgbaar zijn. De meeste albums zijn de nieuwste uitgaven van dit najaar. De albums van de deelnemende musici kunt u tijdelijk voor een zeer voordelige adviesprijs aanschaffen. Alle aanbiedingen gelden tot en met 31 januari 2018.

Nederlandse celliste Harriet Krijgh heeft dit jaar het Aangenaam Klassiek Geschenk samengesteld. Het geschenk bestaat uit een cd met werken, gespeeld door de celliste, en een gedichtenbundel. Dit geschenk krijgt u exclusief aangeboden bij aankoop van de Aangenaam Klassiek 2017 2-cd-box.
Tevens ontvangt u een Aangenaam Klassiek-cadeaucard met € 5,- shoptegoed, die u direct kunt inwisselen bij aankoop van een of meer titels uit de campagne.

0724320170020

€ 9,99
€ 4,99
Aangenaam Klassiek 2020 (met 5,00 euro kadokaart)
Aangenaam Klassiek 2020 (met 5,00 euro kadokaart)

Aangenaam Klassiek is een luxe hardcover-mediaboek met twee Aangenaam Klassiek-cd’s en een bijzonder cadeau: een boek, geschreven door Guido van Oorschot, journalist bij de Volkskrant. Tien Europese plaatsen zijn bezocht door Guido en hij heeft daar mooie reisverhalen over opgetekend. In elk verhaal wordt een locatie verbonden met muziek. Guido van Oorschot heeft ook een cd samengesteld met 13 tracks die voortvloeien uit 10 van zijn verhalen.

Op de reguliere 2-cd-set van Aangenaam Klassiek 2020 vindt u een aantrekkelijke selectie van klassieke albums, die momenteel verkrijgbaar zijn. De meeste albums zijn de nieuwste uitgaven van dit najaar. De albums van de deelnemende musici kunt u tijdelijk voor een zeer voordelige adviesprijs aanschaffen. Alle aanbiedingen gelden tot en met 31 januari 2021.

Tevens krijgt u een Aangenaam Klassiek-cadeaucard met € 5,- shoptegoed cadeau, die u direct kunt inwisselen bij aankoop van een of meer actie-titels uit de campagne.

0724320200123

€ 12,99
Aangenaam Klassiek Kids 2020 (met 5,00 euro kadokaart)
Aangenaam Klassiek Kids 2020 (met 5,00 euro kadokaart)

Van 27 maart t/m 5 april is heel Nederland in de ban van muziek, de Kindermuziekweek. Een dikke week vol live muziek voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Tijdens concerten en voorstellingen door heel het land kun je van live muziek gaan genieten. Van pop tot klassiek en van hip hop tot modern! Bijvoorbeeld op jouw school of kinderdagverblijf of het concertgebouw, jouw muziekschool, noem maar op.Hiermee sluit de campagne van Aangenaam Klassiek for Kids heel goed aan bij de Kindermuziekweek. Het boekje met cd Fred en de Gouden Harp, voorgelezen en gezongen door Joris Lutz, hebben we omgetoverd tot een tof exemplaar speciaal voor de kindermuziekweek.

Voor € 9.99 heb je een heel leuk boekje inclusief de cd. Je krijgt er ook nog € 5,- shoptegoed bij.Fred en de Gouden Harp
Het boekje is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Op de cd vertelt Joris Lutz het verhaal van hondje Fred en zingt hij liedjes. Fred is een hondje uit Honderloo en is na een wandeling verdwaald in Amsterdam. Dan komt hij de huis-kat Toets van Het Concertgebouw tegen. Samen gaan ze op ontdekkingsreis door Het Concertgebouw en krijgt Fred alles te horen over klassieke muziek en nog veel meer…

CD+BOEK

0724320200024

€ 9,99