Top

De webwinkel is momenteel niet bereikbaar

Janine Jansen - Brahms & Bartok Violin Concertos (2CD)

  • Janine Jansen - Brahms & Bartok Violin Concertos (2CD)
19,99
Momenteel uitverkocht


Eigenlijk is de naam Janine Jansen voldoende aanbeveling om een cd onverwijld aan te schaffen. Want als Janine Jansen zich ergens aan verbindt, stort ze zich er met hart en ziel in en biedt zij uitvoeringen die alleen al qua emotionele lading goed zijn voor een tien. Dus als zij het ‘Vioolconcert’ van Brahms en het ‘Eerste Vioolconcert’ van Bartók speelt, worden dat modeluitvoeringen, zeker als Antonio Pappano de dirigent is. De bonus cd met het ‘Beste van Janine Jansen’ benadrukt alleen maar dat alles wat deze violiste doet uitzonderlijk is.

Een nieuw album van stervioliste Janine Jansen is per definitie een sensatie - en dat geldt zeker ook voor haar nieuwste project.
Het gepassioneerde en lyrische Brahms concert is Janine op het lijf geschreven, en combineert fantastisch met het realtief onbekende zeer intense Eerste Vioolconcert van Bela Bartok.
De Limited bonus disc bevat de mooiste tracks van Janine, incl. 2 niet eerder fysiek verschenen Bach tracks (Air, Badinerie).
Het eerste deel van het Brahms concert is de titelmuziek van "Publieke Werken". Deze nieuwe speelfilm van Joran Luersen (Alles is Liefde, Alles is Familie) gaat op 7 december in premiere.

AANGENAAM KLASSIEK 2015

DIRECT LEVERBAAR!


Uitgever Groothandel - NAI, Classics Decca
Artiest(en) Janine Jansen
Componist(en) Bartok, Brahms
Uitvoering Cd (album), 2 disks
Releasedatum 06 november 2015
EAN 0028947892168


Artikelnummer: 002894789216-AK2015